Scaun pneumatic Proboss

Prețul inițial a fost: 6,711.60 lei.Prețul curent este: 5,651.31 lei.

În stoc

Cantitate
SKU: 2408803520 Categorie:

Descriere

CONFORT PERSONALIZAT
În cazul scaunelor PROBOSS nevoile șoferului sunt pe primul loc. Suportul lombar reglabil pentru susținerea coloanei vertebrale, reglarea fină a spătarului, precum și cotierele reglabile disponibile opțional, asigură o poziție care nu cauzează oboseală. Cu un material de înaltă calitate germană asigurăm durabilitatea tapițeriei pe termen lung.

ROLE MĂRITE
Cu ajutorul rolelor mari, în ciuda designului compact, scaunele PROBOSS garantează funcționarea sistemului cu suspensie și sunt în același timp foarte rezistente. Mai puțin sensibile la praf și murdărie, rolele noastre au o durată de viață semnificativ mai lungă.

COMPONENTE DE FOARTE BUNĂ CALITATE
Pentru cel mai bun confort la vibrații am optat pentru componente de la principalii producători germani și europeni. Garantăm cele mai înalte standarde de calitate și funcționalitate pentru toate scaunele PROBOSS.

ÎNĂLȚIME COMPACTĂ
Toate scaunele PROBOSS se remarcă printr-o înălțime compactă și au un punct index al scaunului (SIP) deosebit de scăzut. În ciuda înălțimii reduse, toate scaunele PROBOSS au un confort excelent la vibrații.

REDUCE VIBRAȚIILE
Cu suspensie de joasă frecvență inovatoare scaunele PROBOSS oferă cel mai bun confort în timp ce stați și conduceți, reducând vibrațiile dăunătoare și împiedicând scaunul să se legene în timpul lucrului pe teren.

Caracteristici tehnice
* Suspensie pneumatică cu compresor de 12 volți
* Suspensie orizontală longitudinală
* Reglare înălțime fără trepte
* Reglare lungime
* Reglare înclinare spătar
* Suport lombar mecanic
* Cotiere reglabile Comfort Plus
* Tetieră reglabilă
* Amortizor reglabil
* Rotație max. 20° dreapta / stanga
* Lățimea pernei 520 mm

Informații suplimentare

Greutate 40 kg

Reviews

Acest produs nu are recenzii.

Be the first to review “Scaun pneumatic Proboss”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *